Comença la segona sessió del cicle sobre «Les dimensions socials de l’alimentació» d’Els Dimarts d’Estudi (ON PODEU CONSULTAR TOTA LA PROGRAMACIÓ)
Aquesta vegada tractarà la pluralitat cultural, social i religiosa en l’alimentació enfocada en l’elaboració de menús equilibrats per a col·lectius i els hàbits sanitaris en l’alimentació.
La pluralitat cultural, social i religiosa en l’alimentació
12 de gener, 18 h. Centre Cívic Riu
No es posa en dubte que la diversitat de costums i hàbits gastronòmics o culinaris que practiquem depenen, en bona part, de tradicions culturals i condicions històriques de supervivència que ha suportat cada estat, ètnia, tribu o clan. L’acceptació d’aquesta pluralitat i l’equilibri amb l’elaboració de menús equilibrats en la restauració per a col·lectivitats ha generat molts debats entre pares, escoles i professionals.
El debat de la pluralitat cultural en l’alimentació
Montserrat Illán Villanueva, docent de Restauració col·lectiva al Campus de l’Alimentació de la UB.
Promoció d’agents d’hàbits sanitaris d’alimentació a Catalunya
Saba Mohamed Bibi, grau en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, màster en Nutrició i Salut per la Universitat Oberta de Catalunya i, actualment, doctoranda d’Alimentació i Nutrició a la UB.