Dimarts d’Estudi a Santa Coloma de Gramenet: «Les dimensions socials de l’alimentació»

Comença la segona sessió del cicle sobre «Les dimensions socials de l’alimentació» d’Els Dimarts d’Estudi (ON PODEU CONSULTAR TOTA LA PROGRAMACIÓ)
Aquesta vegada tractarà la pluralitat cultural, social i religiosa en l’alimentació enfocada en l’elaboració de menús equilibrats per a col·lectius i els hàbits sanitaris en l’alimentació.

La pluralitat cultural, social i religiosa en l’alimentació

12 de gener, 18 h. Centre Cívic Riu

No es posa en dubte que la diversitat de costums i hàbits gastronòmics o culinaris que practiquem depenen, en bona part, de tradicions culturals i  condicions històriques de supervivència que ha suportat cada estat, ètnia, tribu o clan. L’acceptació d’aquesta pluralitat i l’equilibri amb l’elaboració de menús equilibrats en la restauració per a col·lectivitats ha generat molts debats entre pares, escoles i professionals.

El debat de la pluralitat cultural en l’alimentació
Montserrat Illán Villanueva, docent de Restauració col·lectiva al Campus de l’Alimentació de la UB.

Promoció d’agents d’hàbits sanitaris d’alimentació a Catalunya
Saba Mohamed Bibi, grau en Nutrició Humana i Dietètica per la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya, màster en Nutrició i Salut per la Universitat Oberta de Catalunya i, actualment, doctoranda d’Alimentació i Nutrició a la UB.