Una celebració especial de la diada de Sant Jordi

Ahir els participants del programa LECXIT van obrir les portes de la biblioteca de Fondo a familiars i convidats molt especials per tal d’oferir-los la representació de la llegenda de Sant Jordi.

Els nens i nenes, alumnes de 4t de primària de l’escola Beethoven, amb l’ajuda dels voluntaris amb qui comparteixen moments de lectura cada dijous, van preparar una lectura dramatitzada de la llegenda de Sant Jordi. Com en d’altres ocasions, l’acte estava obert a les famílies dels participants, però ahir, a més a més, es va comptar amb la presència de persones que formen part del programa REMS, que a més de ser una espectadors d’excepció, van aportar el decorat de l’obra. REMS (Reforçar i Estimular la Memòria i la Salut) té com a objectiu la millora de la qualitat de vida de persones grans amb graus lleus i moderats de malalties neurodegeneratives, com l’Alzheimer o el Parquinson, i de persones amb deteriorament cognitiu lleu.

Aquesta experiència demostra, un cop més, la gran tasca de cohesió social que s’està fent des del programa LECXIT, partint del compromís pel gust per la lectura, passant pels vincles entre els alumnes i els voluntaris, i acabant per la participació d’altres fundacions com, en aquest cas, la Fundació Catalunya La Pedrera.

Archivo_000

 

Felicitats als participants, gràcies als voluntaris, en especial a la Joana per haver preparat el guió, i enhorabona a la dinamitzadora de l’activitat, Neus Berengué, per la gran tasca d’equip que s’està duent a terme.

Equip LIC

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>