Ponents

Albert Sangrà és el director de la Càtedra UNESCO en Educació i Tecnologia per al Canvi Social a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). És investigador del grup consolidat Edul@b i professor catedràtic dels Estudis de Psicologia i Ciències de l’Educació. Membre de l’equip fundador de la UOC.
Les seves principals àrees d’investigació són els usos de les TIC en l’educació i la formació i, en particular, les polítiques, l’organització, la gestió i el lideratge en la implementació de l’educació online i la garantia de la seva qualitat, i el desenvolupament professional docent per a l’ensenyament en línia.

 

Digna Couso és professora agregada per la Universitat Autònoma de Barcelona, Departament de Didàctica de la Matemàtica i de les Ciències Experimentals.

Directora del CRECIM (Centre de Recerca per a l’Educació Científica i Matemàtica).

 


Carme Durán és professora de didàctica de la llengua i la literatura de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Actualment compagina la docència a secundària (IOC), la docència al Departament de Didàctica de la Llengua i la Literatura de la Universitat Autònoma de Barcelona com a professora associada, i la formació permanent del professorat

 

Dimas Fàbregas és mestre especialista d’Educació Artística: Visual i Plàstica. Director de l’Escola La Immaculada de Vilassar de Dalt. Formador/Assessor en aprenentatge interdisciplinar i processos de transformació educativa.

Membre de l’Equip de Formadors d’Aliances MAGNET de la Fundació Jaume Bofill, facilitador del Laboratori de Transformació Educativa del Departament d’Educació i membre de la Comissió Coordinadora d’ Els Futurs de l’Educació impulsat per la UNESCO.