28a Conversa pedagògica: “Com optimitzar les entrevistes amb les famílies: habilitats i estratègies”

familia

El Departament d’Ensenyament, us convida al segon debat pedagògic d’aquest curs escolar sota el títol “Com optimitzar les entrevistes amb les famílies: habilitats i estratègies”, en la vint-i-vuitena conversa pedagògica que es fa a la seva seu.

L’entrevista és una eina important per a la comunicació entre les famílies i l’escola. Per aquesta raó des de la planificació i la preparació de l’entrevista, és fonamental definir els objectius així com considerar les estratègies més adients.
Des d’aquesta perspectiva, és essencial no deixar res a la improvisació i donar resposta a dubtes i preguntes que puguin sorgir: Quines estratègies faciliten la comunicació amb les famílies? Quines pautes es poden tenir en compte per fer una entrevista eficaç i eficient?

Intervindran en la conversa:

Marta Albaladejo, psicoterapeuta, coach i formadora. Llicenciada en Filologia, màster en gestió de la comunicació, formadora en comunicació interpersonal.

Dolors Olivé, mestra i logopeda. Té una experiència consolidada com a formadora de la formació permanent del professorat. Actualment és directora de l’escola Teresa Altet, de Rubí.

Rosa Maria Rifà, professora llicenciada en Història. Actualment és directora del col·legi Vedrunes, de Terrassa.

Aquest acte tindrà lloc el dijous 9 de març a les 17.30h. a la Sala d’Actes del Departament d’Ensenyament (Av/. Via Augusta, 202). L’enllaç per a fer la inscripció és el següent: FORMULARI D’INSCRIPCIONS.

Enguany s’ofereix la connexió en streaming a través de la mateixa pàgina
http://xtec.gencat.cat/ca/formacio/converses-pedagogiques/