TALLER DE LLENGUATGE DE SIGNES (LSC)

En el marc del  Festival Inclús organitzat per CaixaForum el proper 17 de desembre es realitzarà un taller d’iniciació a  la llengua de signes.

La llengua de signes és la via d’accés a la comunicació de moltes persones amb sordesa. 
El Festival Inclús pretén aportar una petita ajuda per a la inclusió de les persones sordes signants, proposant un taller introductori a la llengua de signes.
Hi aprendràs a comunicar les salutacions, els colors, els nombres, els dies de la setmana, etc., amb persones sordes. Mitjançant cartells i icones bàsiques, els talleristes ens faran practicar amb converses entre els assistents.” Agenda d’activitats CaixaForum.

http://agenda.obrasocial.lacaixa.es/ca/-/taller-lenguaje-de-signos

Comença per…

El joc que hem preparat consisteix en mirar el dibuix inicial del cartró, esbrinar per quina lletra comença i buscar i col·locar darrera les imatges que comencin per la mateixa lletra.
Ella ens explica a través d’un correu que quan treballa aquest material amb les nens només… Llegeix més»

Els sons del català

Us recomanem aquesta adreça d’internet on podreu trobar un conjunt de recursos i materials que s’han elaborat per assolir els objectius següents:

  • Facilitar l’ensenyament de la fonètica i la fonologia catalanes en totes aquelles assignatures de l’ensenyament superior, de l’ensenyament secundari i d’altres ensenyaments… Llegeix més»

Cinema i valors

Recull de pel·lícules la temàtica de les quals afavoreix el treball dels valors amb els alumnes, facilitant el desvetllament d’actituds vivències i compromisos en relació als diferents valors cívics i morals que sustenten la democràcia i el nostre sistema de convivència: diàleg, justícia, respecte, solidaritat, participació…
Llegeix més»