Reunió direccions de centres educatius amb Inspecció, 22 d’octubre de 2020

El passat 22 d’octubre es va realitzar una reunió per videoconferència de l’equip d’Inspecció del Vallès Occidental Oest amb les direccions dels centres educatius de Terrassa, Matadepera, Viladecavalls, Vacarisses, Rellinars i Ullastrell.

En aquest enllaç podeu accedir a la presentació de la reunió, amb els enllaços als recursos i normatives que es van comentar durant la mateixa.

Jornada d’inici de curs 2020-21

Primera part
 
Des dels Serveis Centrals del Departament d’Educació, emissió en directe: 
  • 9:30:  Presentació “L’Educació en temps d’incertesa”
  • 9:40: Conferència Francesco Tonucci
  • 10:40: Tancament del Conseller Josep Bargalló

Segona part

  • 11:00h. Des del Servei Educatiu de Terrassa hem preparat una altra connexió on intervindran, de forma molt breu, representants del Departament d’Educació al Vallès Occidental i de l’Ajuntament de Terrassa, a través d’una emissió en streaming en aquest enllaç:  ja.cat/inici-curs-centres

SITE del Seminari XTCD del CRP Terrassa

Els participants al Seminari XTCD del CRP de Terrassa han elaborat un seguit de projectes sobre els Objectius de desenvolupament sostenible (ODS) fent un incís especial a l’aplicació didàctica dels recursos digitals.

Un d’ells amb títol “Energia neta a l’escola: Fem el canvi” ha representat el Vallès Occidental a la Jornada de cloenda Transformació digital i XTCD del curs 2019/20 que s’ha celebrat el 10 de juliol.

El podeu trobar al SITE del seminari amb la UD corresponent.

Orientacions per l’educació digital


Les necessitats actuals fan de l’entorn virtual d’aprenentatge un element bàsic que articula progrmacions, propostes didàctiques, informacions… facilitant el seguiment de l’aprenentatge fora del centre.
El document que presenten a continuació fa referència a:
● Organització i planificació del centre educatiu: Entorns virtuals d’aprenentatge i comunicació… Llegeix més»

Jo aprenc a casa

#JoAprencACasa

c

Agraïm als companys del Servei Educatiu del Solsonès que han creat el site #JoAprencACasa que ara compartim amb tota la comunitat educativa: un recull de recursos, suggeriments i propostes per ajudar als centres i famílies per organitzar l’autonomia i autoaprenentage mentre duri aquest període de confinament a casa.