Terrassada21!

Dilluns 14 de juny va tornar la Terrassada21. És un projecte col·laboratiu de georeferenciació i tecnologia mòbil. Una activitat que permet als joves, acompanyats dels seus professors, saber localitzar qualsevol punt de la ciutat combinant els mitjans clàssics (targetes, mapes…) amb l’ús de la tecnologia (internet mobile, geolocalització, codis QR, realitat augmentada …) aplicant el treball cooperatiu en grups de treball.

Gaudiu la Terrassada21! Una gincana urbana per descobrir Terrassa amb tecnologies mòbils. JORNADA DE CLOENDA

II Mostra Audiovisual LA MOLA

El passat 26 de maig es va dur a terme la II Mostra Audiovisual LA MOLA. És una activitat emmarcada dins les accions de coordinació que es realitzen entre els centres de Primària i Secundària INS. Cavall Bernat, ESC. Joan XXIII i ESC. Sant Llorenç del Munt. Com a resultat d’ aquesta feina, l’alumnat de 5è de les escoles i de 3r d’ESO de l’institut, han fet una trobada virtual al canal de Youtube del SantlloTV per celebrar la mostra i posar en comú la feina feta aquest curs. En finalitzar l’acte s’ha atorgat a cada centre, un obsequi commemoratiu en reconeixement a la tasca que han fet amb tanta il·lusió.

Protocol de Préstec de maletes i material

Escoltem la veu de la Terra

Per descobrir com sona, què ens ofereix i tot el que ens proposa, el dimarts 23 de març de 2021 a les 17:30h es farà la presentació oficial de LA VEU DE LA TERRA.

En aquest YOUTUBE LIVE  

La veu de la Terra és un projecte artístic per conscienciar i actuar sobre el canvi climàtic a través de 9 cants, 8 clams i 44 activitats educatives. Elaborat conjuntament entre el Petit Taller de Cançons i el Camp d’Aprenentatge Pau Casals del Departament d’Educació.