Tàrrega. Posa’t la gorra!

Tàrrega celebrarà la segona edició del “Posa’t la Gorra” amb activitats per a petits i grans (gegants, diables i grallers, zumba, animació infantil i música) i també amb tallers per passar un matí de diumenge en familia. Una festa solidària en què el públic podrà col·laborar amb AFANOC (Associació de Nens amb Càncer) adquirint la gorra benèfica.

El disseny de la gorra ha estat a càrrec de DESIGUAL, una marca colorista que s’ha volgut sumar a la  campanya creant una gorra molt juvenil i alegre.

Podeu adquirirla gorra a AFANOC pel preu de 7€.

L’objectiu principal d’aquesta campanya és el de sensibilitzar a la societat i donar a conèixer l’existència del càncer infantil, per tal de normalitzar la malaltia i pal·liar les necessitats que se’n deriven a partir del diagnòstic.

Un dels efectes secundaris que pateixen els infants i adolescents malalts de càncer, el més palès, és la pèrdua del cabell. Per aquesta raó, es cobreixen el cap amb una gorra. És per això que s’han fet de les gorres el símbol de solidaritat envers tots aquests infants.

La campanya “Posa’t la gorra!” és la primera font de recursos per finançar tots els serveis i accions que duem a terme .

Més informació.

Celebrem la 2ª festa del Posa’t la Gorra al Parc de Sant Eloi de Tàrrega el diumenge 3 de juny de les 10.00h a les 14.00h! T’hi esperem!

POSA’T LA GORRA!