SER I ESTIMAR EN LLIBERTAT: Educar en la diversitat sexual i de gènere, a càrrec de Colors de Ponent.

Les professionals de Colors de Ponent, primera associació LGTBIQ+ a Lleida, van conduir el darrer taller del cicle de conferències dels Tallers d’Acció Tutorial Compartida amb les famílies de Tàrrega.

L’associació, que desenvolupa accions d’acompanyament, socialització, reivindicació i sensibilització envers la diversitat sexual i de gènere, ens va convidar a reflexionar envers 4 idees clau : identificació de la normativitat sexe-gènere condicionadora dels processos de socialització i drets de les persones, sensibilització envers la igualtat de tracte i no discriminació per raó de sexe o gènere, identificació de discriminacions i violències que es donen en l’àmbit escolar i mostra de recursos educatius, comunitaris i d’altres facilitadors del desenvolupament personal i social en entorns segurs i inclusius.

El taller va tenir lloc el dimarts 25 de maig a les 18.00 h. Us enllacem la presentació que es va projectar i que ens ha fet arribar Colors de Ponent.

Esperem que gaudíssiu molt d’aquesta vuitena conferència organitzada pel Pla Educatiu d’Entorn 0-20 de Tàrrega i que va tancar el cicle de Tallers d’Acció Tutorial Compartida amb famílies i professionals de l’educació d’aquest curs escolar.