Full informatiu nº 148 juny 2021

 

El proper divendres 2 de juliol la Xarxa de Competències Bàsiques convida tots els centres educatius a la seva XIX Jornada Anual. Estem de celebració: 20 anys de la XCB!

La conferència “Evaluar con el corazón” anirà a càrrec de Miguel Santos Guerra, catedràtic de Didàctica y Organización Escolar de la Universidad de Málaga.

Us enllacem el bloc que han fet per l’ocasió, el programa, i l’enllaç d’inscripció.

Òmnium Cultural impulsa la primera Mostra Sambori de creacions culturals per incentivar la creació d’obres artístiques, col·lectives i en català festes des de l’escola.

Aquest mes de juny faran  convocatòries obertes de presentació, a les quals qualsevol mestre o equip docent hi podrà assistir a través d’aquest enllaç:

  • Dimarts, 15 de juny de 17:30 a 18:30 h
  • Dimecres, 16 de juny de 17:30 a 18:30 h
El Grup d’Ensenyants Urgell-Segarra ens fa arribar la programació de la XXXVIII Escola d’Estiu Urgell-Segarra que es concreta en 6 formacions telemàtiques d’entre 15 i 30 h que es faran durant la primera quinzena de juliol amb un cost de 25 €/curs.

Per a inscripcions feu clic aquí.

Us fem arribar el recull de les novetats relacionades amb la lectura, en tot el seu abast, incorporades al BDR al tercer trimestre del curs 2020-21 pel grup de treball en xarxa dels Centres de Recursos Pedagògics de Catalunya.

Hi trobareu pràctiques educatives, guies de lectura, articles relacionats, dossiers de revistes especialitzades, seleccions literàries per temes d’interès i recursos del CRP per l’animació i foment de la lectura.