Full informatiu nº 132 setembre 2020

Aquestes darreres setmanes s’ha tancat l’edició d’enguany dels Premis Atrapallibres i Protagonista Jove, amb gairebé 11.000 infants i joves participants, i s’han obert les inscripcions a l’edició del curs vinent.

Les escoles i instituts que s’hi apunten entren en el sorteig d’un lot de 30 llibres, gentilesa de les editorials amb obres seleccionades, que es resoldrà a finals de maig del 2021, quan es comuniquin les obres guanyadores.També s’han programat propostes formatives al juliol, amb places limitades.

Més informació.

Voleu saber quins recursos teniu al vostre abast per iniciar el curs 20-21 en l’àmbit digital? Sabeu quins continguts digitals teniu per tal de preparar les vostres propostes didàctiques?

Presentació de la nova oferta formativa:

Avui dimecres 9 de setembre, les 18:00 es farà  un webinar per tal de comunicar les primeres novetats del Pla en aquest inici de curs a través d’aquest enllaç.

El proper 14 de setembre i fins el 27 s’inicia el primer període d’inscripció a l’oferta formativa del Departament d’Educació. Trobareu tota la informació en aquest enllaç.