Full informatiu nº 127 abril 2020

La Fundació Antigues Caixes Catalanes (FACC), amb el suport de BBVA, posen en marxa un concurs adreçat a infants i adolescents de 6 a 16 anys, amb la finalitat d’estimular la creativitat, l’expressió artística, i fomentar els valors humans, la solidaritat i la sensibilització vers la situació de confinament que es viu al país.

Tens entre 6 i 16 anys? Explica’ns la teva història! Enregistra un vídeo (màxim 1 min) que encomani alegria per compartir-la amb aquells que més la necessiten. Pots cantar, ballar, tocar un instrument, dibuixar…l’important és contagiar optimisme!

Més informació

Des de l’àmbit de ciències i medi del CESIRE us presenten la iniciativa #ciència_confinada, amb un recull de propostes didàctiques i recursos que esperem que us serveixin d’inspiració o complementin aquelles que ja esteu desenvolupant, i que anirem ampliant en les properes setmanes.

Més informació.

T’informem que l’equip ICE STEAM: el motor del canvi ha organitzat una activitat oberta, adreçada, especialment, al professorat que orienta els nois i noies de Cicle Superior de Primària, Secundària o Batxillerat, amb el títol: Professions STEAM del segle XXI a càrrec de la doctora Núria Salan (UPC).

Dia: 30 d’abril a les 18 h

Enllaç per entrar a la sessió.  Més informació.

Us informem que l’activitat Secrets elementals: una escape room de la taula periòdica per promoure la sostenibilitat es farà en format no presencial.

El curs es farà en un moodle Odissea que s’obrirà durant la segona quinzena de maig fins la primera de juny. Allí hi haurà els materials i es faran un màxim de 3 connexions per resoldre dubtes.Si algú es vol inscriure encara ho pot fer en el següent enllaç.