Full informatiu nº 110 maig 2019

Taller JUMP Math al CRP. Consta d’una breu explicació del programa JUMP Math i un taller pràctic del tractament que el programa dona a la “resta portant”, un dels moments cabdals en el procés d’abstracció dels infants.

Dia: 15 de maig
Hora: de 17:15 a 18:15
Lloc: CRP de l’Urgell
Per inscripcions,  truqueu al 973 312 318.

Curs d’especialització impartit en dues sessions (17 i 18 de maig), i centrat en la reflexió crítica sobre el lloc que han de tenir les tecnologies digitals en l’educació del futur. Hi participen com a formadors un elevat nombre d’especialistes i experts reconeguts.

Inscripcions

Seminari de presentació de la nova guia “Petits canvis per menjar millor” als professionals de la salut, l’educació, la restauració i sectors implicats en l’alimentació.

Explicació dels diferents apartats de la guia i la justificació científica dels missatges. Inscripcions a promoció.lleida@gencat.cat

Data: 5 de juny de 2019
Horari: 12-14 hores
Lloc: Aula Magna de la Facultat de Medicina de la Universitat de Lleida (Montserrat Roig 2, Lleida)

 

El 28 de juny se celebrarà el I Simposi sobre aprenentatge servei i servei comunitari de l’àmbit ambiental al Cosmocaixa de Barcelona.

Vol ser un punt de trobada entre els diferents agents que participen en el desenvolupament i la implantació d’aquests tipus de projectes amb l’objectiu de compartir coneixement, donar visibilitat i cercar aliances. Més informació.

XV Gimcana Lingüística de l’Urgell. Els dijous 2 de maig, els sis centres de secundària (2n d’ESO) de la comarca van passar un matí divertit, a la vegada que mobilitzaven els seus coneixements lingüístics per mirar d’encertar totes les proves que se’ls van plantejar.

Quatre representants de cada centre van pujat a l’escenari per resoldre els vuit reptes de què formava la gimcana. Més informació.