Full informatiu 124 febrer 2020

El proper dimecres 18 de març celebrarem els Quarts de Final del XVI Certamen de Lectura en Veu Alta al Teatre Ateneu de Tàrrega.

Quinze centres educatius de l’Urgell i un del Pla d’Urgell participaran d’aquesta festa de la lectura en què es seleccionaran els representants a les semifinals del Certamen que es faran el mes de maig.

Els centres participants podeu participar en un taller que es farà a Balaguer el 3 de març. Cal inscripció prèvia.

També us pot ajudar la consulta d’aquest manual.

DONA LA NOTA, encara hi som a temps és una iniciativa que pretén que nens i nenes, nois i noies dels centres educatius de Catalunya prenguin consciència sobre el moment que vivim d’emergència climàtica i ambiental, i participin de forma activa en el seu entorn més proper.

Trobareu més informació de la cançó “No ens desdibuixeu” proposada pel CdA Pau Casals i dels centres adherits, etc en el següent enllaç.

 El dissabte dia 9 de maig de 2020 tindrà lloc a l’Institut Dertosa a Tortosa la IX Jornada d’inclusió digital, oberta a mestres i professors, educadors, estudiants, professionals de serveis educatius i persones interessades en l’educació inclusiva.

Us informem que ja es troba obert el formulari per a la presentació d’experiències, tallers i fira a: https://blocs.xtec.cat/jornadainclusiodigital/  fins al 6 de març de 2020.

Us adjuntem la informació relativa als XVII Premis el CAC a l’escola, les bases de la convocatòria, el vídeo promocional i l’enllaç a la pàgina on trobareu tota la informació.

Us animem a participar-hi! Teniu fins el 16 de març per inscriure-vos-hi!