Darrera sessió de coordinació de la Xarxa de Competències Bàsiques Territorial

El passat dimecres 26 de maig vam celebrar la sisena i darrera sessió de coordinació dels grups impulsors dels centres que estan immersos en el procès de canvi que promou la Xarxa de Competències Bàsiques Territorial de Lleida.

Durant en aquest curs hem seguit aprofundint en el debat pedagògic focalitzat en el procès d’avaluació de l’alumnat vinculat directament al seu procés d’ensenyament-aprenentatge, utilitzant eines que permetin la recollida d’evidències i el procés metacognitiu, com la carpeta d’aprenentatge.

D’altra banda, molts dels centres també s’han animat a iniciar-se en el procès de desenvolupament professional que promou la XCB a travès de l’observació entre iguals (parelles de docents que acorden observar-se mútuament).

Les reflexions de cada un dels centres que formen la Xarxa Territorial de Lleida les podreu trobar, a mesura que estiguin disponibles –  en aquest espai web.

Per tancar el curs, i per celebrar els 20 anys de la Xarxa de Competències Bàsiques, el proper divendres 2 de juliol celebrarem la XIX Jornada Anual que està oberta a tots els docents de Catalunya.