CRP

 
Manel Sales (msales24@xtec.cat ) – Direcció
Centres de Sant Pere i Sant Pau, Sant Salvador, Pallaresos, El Catllar, Perafort i la Secuita. C Mare de Déu del Carme, C Sant Domènec i C Mare Nostrum.
Enric Escoda (eescoda2@xtec.cat)
Centres Públics de Primària i Secundària de Tarragona ciutat, C Santa Teresa de Jesús, C El Carme, C Joan Roig
Idoia Triana (itriana@xtec.cat)
Centres de Roda de Berà, Creixell, La Pobla de Montornès, La Riera, La Nou de Gaià, Torredembarra i Salomó,  Ins El Morell, Esc Ventura Gassol, Ins Pere Martell, Ins Comte de Rius, Ins Torreforta i Ins Campclar.
Mercè Bertran (mbertr22@xtec.cat)
Centres de Primària i Secundària de Salou i Vila-seca. C La Salle Tarragona, C Sagrat Cor, C Sant Pau, C Lestonnac i C Elisabeth.
Gemma Ibáñez (gibanez3@xtec.cat)
Centres de Primària i Secundària de Constantí i Altafulla. Centres de Primària de La Pobla de Mafumet, Vilallonga del Camp, La Canonja, Barris de Ponent, i Altafulla. Centres d’Educació Especial. C Turó, C Joan XXIII, C La Salle Torreforta, Ins Collblanc i Ins Cal·lipolis.
Qui pot fer la demanda dels serveis d’aquest catàleg?

Els centres, mitjançant els seus equips de direcció.
Col·lectius de docents, d’especialitat, de nivell, d’interessos, etc.
Els docents directament.
Altres entitats vinculades a l’Educació.

Com es fa la demanda?

Contactant amb el vostre referent de centre (mitjançant el telèfon 977922870 o el mail crp-tarragones@xtec.cat) qui les derivarà, si és el cas, per la seva especificitat, a un altre professional del CRP.
Mitjançat el formulari de “Demanda de serveis”.

Consultes
Atenció i resposta personalitzada en relació a qualsevol qüestió referida al món de l’educació i l’ensenyament.

Formació
Organització i gestió d’activitats de formació de centre i obertes. Concreció de la demanda, suport, seguiment i valoració.

Documentació i recursos
Servei de documentació en xarxa, cerca i assessorament, a demanda, de recursos didàctics virtuals, elaboració de catàlegs temàtics, préstec de materials.

TAC
Acompanyament en l’elaboració del Pla TAC de Centre, creació i gestió d’Espai Virtual d’Aprenentatge (Moodle), assessorament puntual, organització de formació específica, difusió d’experiències de centre.

Col·laboració
Col·laboració amb entitats no lucratives en l’organització d’esdeveniments i activitats de caràcter educatiu.

Projectes i programes
Assessorament en projectes i programes promoguts pel Departament d’Ensenyament: PuntEdu, Escoles Verdes, PAC, Servei Comunitari, etc.
Duplicació de CD i DVD
Servei de duplicació de CD-DVD i impressió de caràtules per aquells centres que desitgin distribuir material educatiu, respectuós amb la llei de propietat intel·lectual.

Assessorament
Assessorament especialitzat, puntual, a demanda, sobre temes diversos: tecnologies, recursos didàctics, biblioteca escolar, animació a la lectura, educació ambiental, gestió de la formació de centre, relacions escola i família.

Difusió
A demanda, difusió de notícies, convocatòries i esdeveniments entre els centres de la demarcació emprant els canals habituals del servei: portal web, correu electrònic massiu, Twitter, blogs temàtics.

Dinamització i innovació
Difusió de pràctiques de referència, organització d’activitats d’intercanvi d’experiències adreçades a professorat i/alumnat de centres diversos, suport a iniciatives innovadores.

Propostes específiques de centre
Suport i assessorament a propostes de centre, grups de centres o col·lectius de docents.

Maquinari
Servei de reserva i préstec de maquinari. (Projector, Ordinador portàtil, Càmara de vídeo, Equip de so)