2a. Edició Work Cafe eXeLearning

El dijous 28 d’octubre es durà a terme aquest taller que donarà a conèixer aquesta eina Open Source que us permetrà crear Recursos Educatius Oberts de qualitat.

El Work Cafe començarà a les 17:30 i acabarà a les 19:00. Seran 90 minuts totalment pràctics per tal que els participants s’enduguin els coneixements bàsics per donar les primeres passes amb eXeLearning.

A qui va participar en l’anterior edició aquesta nova entrega us permetrà recordar conceptes i descobrir novetats del nou eXeLearning 2.6. Pels que gaudiu per primera vegada d’aquesta eina, podreu descobrir un programari que ofereix molts avantatges a l’hora de crear recursos educatius oberts.

Què és un Work Cafe?

Un Work Cafe és una formació en línia de molt curta durada que té lloc en diferents sales de videoconferència on grups reduïts de participants realitzen un treball bàsicament pràctic.

Quin objectiu es persegueix?

Tot i que poden existir diferents modalitats de Work Cafe, en aquesta ocasió es pretén iniciar als participants en el treball amb eXeLearning. Per tant, tots els assistents, en menys de 90 minuts, aconseguiran les capacitats necessàries per poder realitzar contingut digital educatiu amb aquesta eina d’autor Open Source.

Encara no tens clar de què va eXeLearning?

En aquest mateix Nodes trobaràs un breu resum de què és eXeLearning i en el següent vídeo també trobareu una simpàtica explicació.

Inscripcions

Per a inscriure’t cal que omplis el següent formulari. Llavors ens posarem en contacte amb tu i t’explicarem com s’organitzarà la jornada.

Recorda:
Dia: 28/10/2021
Hora: de 17:30 a 19:00
Imprescindible participar amb el programa eXeLearning instal·lat prèviament al teu ordinador. En aquest enllaç trobaràs ajuda per fer-ho.

També pots gaudir d’eXeLearning portable. Instal·la en un llapis de memòria el software i porta’l a tot arreu.

Formulari: