Trenquem els estereotips de gènere

Trenquem els estereotips de gènere a l’Aula!  Com educar en igualtat a infantil i primària?

Els estereotips de gènere es comencen a adquirir a la infància. Les escoles son espais clau per revertir les desigualtats de gènere. Vine i participa en aquesta sessió interactiva on reflexionarem sobre la influència dels estereotips de gènere dins l’aula i quines eines poden utilitzar els/les mestres per educar en igualtat.

Dia i hora: Dijous 21 de novembre de 2019 (17.30 a 19.30 h)

Lloc: CESIRE.  Avda. Drassanes 10 (Barcelona)

Inscripció (fins el 20 de novembre de 2019)

Exporecerca Jove

L’Exporecerca Jove és una fira de recerca internacional oberta al públic celebrada des de l’any 2000, on joves de secundària i batxillerat d’arreu del món poden presentar els seus projectes d’investigació durant tres dies. Els participants presenten els seus treballs en stands personalitzats per ells mateixos, on tenen l’oportunitat de difondre i donar a conèixer la seva recerca al públic visitant. Són benvinguts treballs de recerca de tots els àmbits, no només aquells de caire científic. Llegeix més»

Congrés de Competències Digitals

El congrés rep el nom d’“Eines per a una ciutadania digital”, i té com a objectiu promoure la participació activa de la ciutadania a la societat digital. L’acte se celebrarà el 4 de desembre al Cibernàrium de Barcelona. Les persones participants debatran sobre diversos aspectes de la competència digital com ara els marcs de referència, la formació, l’avaluació i la certificació i com contribueixen al desenvolupament d’una ciutadania apoderada digitalment.

Programa

Inscripció

8è Festival del Joc DAU

Un festival adreçat a les famílies i als jugadors avesats. Dau Barcelona posa els focus en la creativitat dels autors de jocs, des dels convidats de renom internacional i els Premis Dau Barcelona.

Lloc: Recinte de la Fabra i Coats

Data: 23 i 24 de novembre

Consulteu el programa