Jornada d’escacs a Santa Coloma


El dimarts 17 d’abril de 10 a 12h tindrà lloc la I Jornada d’Escacs, en el marc del Projecte Escacs a l’Escola, en el complex esportiu Prat de la Riba de Santa Coloma de Gramenet (mapa).

Hi participarà alumnat de CM i CS de sis escoles de la ciutat: Antoni Gaudí, Ferran de Segarra, Primavera, Santa Coloma, Fuster i Verge de les Neus.

La Jornada és un punt de trobada i culminació del treball previ i de continuïtat del projecte Escacs a l’Escola, que vol fomentar la incorporació dels escacs al treball educatiu del centre.

Consta d’una formació de tres nivells per al professorat, repartides en tres cursos. L’objectiu és afavorir que l’alumnat adquireixi un seguit d’estratègies que li permetin ser més competent acadèmicament  i des d’un punt de vista integral, (Anticipació, capacitat d’atenció, memòria…)

La inscripció a la formació està oberta a partir del setembre i es formalitzarà a través del web del CRP. S’adreça a tot el professorat de la zona per tal que esdevingui un projecte de continuïtat.

El Projecte Escacs a l’Escola  va es va inciar fa tres cursos a Santa Coloma de Gramenet, gràcies a la col·laboració del Pla de Formació de Zona i de la Universitat de Girona. Compta amb el suport de la Federació Catalana d’Escacs i l’Ajuntament de Sant Coloma de Gramenet.