Exposició temporal: Santa Coloma de Gramenet desapareguda

Exposició temporal al Museu Torre Balldovina. Inauguració: 4 de setembre.

“Presenta un conjunt de fotografies fetes entre el darrer quart del segle XIX i el darrer quart del XX. Un segle d’intensos canvis a Santa Coloma de Gramenet, que passa de poble rural a vila urbana degut al creixement de la població, fet que suposa una enorme transformació del paisatge colomenc.

Gairebé totes les fotografies de l’exposició es poden veure a la publicació Santa Coloma de Gramenet desapareguda, editada per Efadós amb la col·laboració de l’Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet i del Museu Torre Balldovina, però n’hi hem afegit algunes per completar els àmbits amb què hem ordenat l’exposició, temàticament diferent a la publicació.

La mostra, igual que el llibre, ofereix un passeig per edificis singulars, pels carrers que conformaren el poble antic, pel riu i pel naixement de nous barris. És una petita història gràfica dels canvis urbanístics viscuts a Santa Coloma el segle passat”


Es pot visitar fins al 31 d’octubre en l’horari habitual d’obertura al públic del Museu Torre Balldovina


Dimarts 26/10, a les 17.45h, hem previst de fer una visita a l’exposició. Si voleu participar, siplau, ompliu el següent formulari.