“WILLY I EL NÚVOL”

Aquest divendres 28 de maig a les 18h, la biblioteca Carles Rahola de Girona penjarà al seu canal de youtube el conte “Willy i el núvol”, d’Anthony Browne (publicat per l’editorial Fondo de Cultura Económica) i que estarà interpretat en llengua de signes per l’Elena Farreras.

Es podrà accedir a través del següent enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=YqlHCIjDGSM

RECOMANACIONS EN TEMPS DE CONFINAMENT

Des del Departament d’Educació s’ha engegat una campanya anomenada #JoAprencACasa a través d’una nova web, per tal que les famílies puguin trobar orientacions i propostes d’activitats d’aprenentatge per als alumnes d’educació infantil, primària i secundària.

A més, dins la nostra web, a la pestanya FAMÍLIES, trobareu altres activitats recomanables. Per accedir-hi directament, cliqueu aquí

 

II CONGRÉS INTERNACIONAL LLENGUATGE ESCRIT I SORDESA

Aquest congrés es celebrarà el proper 21 de novembre a Salamanca, amb dos objectius:

  • Analitzar que se sap, que falta per saber i que s’hauria de saber sobre la llengua escrita i les persones sordes.
  • Crear un lloc de trobada entre professionals que permeti compartir experiències i pràctiques educatives funcionals basades en l’evidència.

Per abordar aquestes qüestions, hi haurà quatre taules de treball: la neurociència cognitiva, els avenços produïts en el pla conceptual i tecnològics, l’aplicació del coneixement teòric a la pràctica educativa i, per últim, les estratègies per l’ensenyament de la llengua escrita als estudiants sords.

Per més informació aquí

SEMINARI UOC

El proper divendres 7 de juny a les 18h, es farà un seminari sobre “Processament del discurs en nens i adolescents amb Trastorn Específic de Llenguatge”, a la seu de l’UOC (Barcelona).

L’assistència és gratuïta però és necessari inscriure’s ja que les places són limitades: