Taller obert sobre la discalcúlia per a secundària: avaluació i intervenció

El Servei Educatiu del Baix Empordà ofereix un taller obert de 4 hores amb el títol Discalcúlia: avaluació i intervenció orientat per al professorat de secundària del Baix Empordà. Aquest taller consta de dues sessions que tindran lloc el dilluns 25 d’octubre i el dilluns 8 de novembre, de 16.30 a 18.30h en format virtual. Els objectius principals d’aquest taller són aprendre a identificar els factors de risc de les dificultats matemàtiques i la discalcúlia en particular, conèixer els tests per l’avaluació del processament numèric i de càlcul i saber interpretar els resultats d’una avaluació pel diagnòstic de la discalculia.

La formadora serà la Núria Viñolas Insa, mestra d’educació especial, llicenciada en Psicopedagogia i diplomada en Logopèdia, màster interuniversitari de Psicologia de l’Educació i màster en Audició i Llenguatge.

És un curs obert a tots els docents de secundària del Baix Empordà i cal inscripció prèvia al següent enllaç. Recordeu que el termini d’inscripció va del 13 al 26 de setembre.