Full informatiu nº 74 – juliol 2017

V Premi Escola,agricultura i alimentació ecològica

 

Convocatòria del V Premi Escola, agricultura i alimentació ecològica .Es poden presentar projectes, experiències i materials d’aquesta temàtica que hagin permès la millora de l’aprenentatge competencial de l’alumne.
Primer premi consistent en un guardó d’autor i 1.250 €, Segon premi  1.000, Tercer premi  750… Llegeix més»

Jornada de Zones Escolars Rurals a Verdú

Aquest dimecres 28 de juny, a la Sala Abat Copons del Castell de Verdú, s’ha realitzat la Jornada de Zones Escolars Rurals, que ha comptat amb un centenar d’assistents.
Els actes han començat amb la intervenció de la Carme Ortoll, Directora General d’Educació Infantil i Primària,que… Llegeix més»

3a Competició de Robòtica WRO LLEIDA

El passat dissabte 10 de Juny es va celebrar la final provincial de la WRO 2017 (Wolrd Robot Olympiad) a l’Auditori de la Universitat de Lleida. Una vintena d’equips d’arreu de la província de Lleida van participar en les dos categories: start i junior high.
A… Llegeix més»

Full informatiu núm 72 – maig 2017

Programa Integral “Obrint Portes” 

La Fundació la Solana de Tàrrega i l’Institut Municipal d’ Ocupació (IMO) organitzen la primera edició d’aquest programa que  ofereix: serveis personalitzats d’orientació, tutorització, serveis de coneixement de l’entorn productiu, i formació.
Beneficiaris:  joves menors de 30 anys, inscrites al Sistema de Garantia Juvenil, en… Llegeix més»