Inscripcions Pla de Formació de Zona 2018 – 2019

Des d’aquest enllaç podeu accedir a les activitats del PFZ que ofereix el Servei Educatiu Vallès Occidental IV de Sant Cugat del Vallès.

També podeu consultar tota l’oferta de formació  del Departament d’Ensenyament  a la secció de formació de la XTEC. A cadascun dels diferents apartats d’aquesta pàgina i a través del cercador d’activitats es pot accedir a la informació relacionada i la inscripció, sempre que estigui oberta, de les activitats.

Enguany el primer torn d’inscripcions a les activitats del PFZ serà del 12 al 26 de setembre, podeu consultar les adjudicacions el dia 9 d’octubre.

Per sol·licitar una plaça s’ha de disposar d’usuari i contrasenya XTEC actualitzats. Si s’ha de sol·licitar o es tenen problemes amb l’identificador es pot visitar la pàgina d’atenció a l’usuari/ària. Cal tenir en compte que el mitjà preferent de comunicació és el correu XTEC.

Les sol·licituds realitzades es poden consultar, anul·lar o modificar a la pàgina les meves activitats.

Si teniu alguna consulta, no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a través del correu-e crp-santcugat@xtec.cat o al telèfon 935898534

Tècniques cooperatives senzilles a l’Escola Gerbert d’Orlhac


A l’escola Gerbert d’Orlhac han dissenyat el drac de Sant Jordi cooperativament,  amb el FOLI GIRATORI

L’objectiu principal d’aquesta activitat cooperativa és que entre tot el grup facin un únic dibuix, i que siguin conscients de la necessitat de la implicació de tots per a que… Llegeix més»

VA! Visita d’aprenentatge a l’Institut Escola Les Vinyes i a l’Escola Teresa Altet

Emmarcat en el treball sobre avaluació que s’està fent des de la Xarxa XIEP,  l’Escola Teresa Altet  i l’Institut Escola Les Vinyes van acollir grups de mestres del Vallès Occidental, per compartir amb ells les seves experiències en la posada en pràctica de propostes innovadores sobre avaluació. Llegeix més»

Xarxa XIEP del Vallès

La Xarxa d’Innovació d’Escoles de Primària (XIEP) som una xarxa de centres educatius d’infantil i primària del Vallès Occidental que estem implementant processos de canvi i millora al voltant del treball globalitzat a l’aula i que volem fer de la pràctica reflexiva conjunta un element clau d’impuls als projectes de transformació en què estem implicats. Llegeix més»

Dinàmica “El cafè del món”

Al CRP vam posar en pràctica en el seminari de coordinació de caps d’estudis, un World Café: és tracta d’una dinàmica dirigida a potenciar processos de reflexió i participació al voltant d’un tema concret.

En aquest cas, vam treballar la cohesió de l’equip i en concret quines són les actituds que considerem més importants per treballar cooperativament amb eficàcia, per arribar a un objectiu comú i una missió de centre.

Llegeix més»

Nanokit 2.0

nanokit

Descobriu a l’aula la nanociència i la nanotecnologia amb aquest kit dissenyat per vincular conceptes i aplicacions nano amb diferents àmbits curriculars. Adreçat a de 3r i 4t d’ESO i batxillerat. Llegeix més»