Projecte “Una comunitat educativa restaurativa i resilient”

Dins del Pla d’actuació per al curs 2020-2021 per a centres educatius en el marc de la pandèmia, en el seu apartat 4.4, de Promoció de la salut i suport emocional proposa que es realitzin activitats que permetin l’adaptació progressiva de l’alumnat al nou curs… Llegeix més»

ORIENTACIONS per a la personalització dels EVA en diferents escenaris educatius

Durant el curs 20-21, els docents engeguem el gran repte d’integrar els Entorns Virtuals d’Aprenentatge com a una part més de la nostra aula. Per aquest motiu, des del Departament d’Educació, ens arriben aquestes Orientacions per poder personalitzar-los als diferents escenaris educatius que… Llegeix més»

TORNEM A L’AULA

Instruccions per la obertura de centres educatius

El Departament d’Educació ha publicat les instruccions per l’organització de l’obertura de centres educatius de Catalunya.
Aquesta està prevista per la Fase 2 de desescalada, que és la primera que permet l’obertura de centres. Aquesta publicació incorpora les mesures que els documents… Llegeix més»

Convocatòria Premis Aprenentatge Servei 2020

Des de fa quatre anys la Xarxa Espanyola d’Aprenentatge Servei, i l’editorial Edebé, amb la col·laboració del Ministeri d’educació i Formació Professional, impulsem la iniciativa dels Premis Aprenentatge Servei per reconèixer l’esforç i compromís en la millora de la societat per part dels nens, nenes, joves… Llegeix més»