MACBA amb la discapacitat auditiva: activitats accessibilitat auditiva Oct-Des

Des del departament d’Educació/Accessibilitat del MACBA ofereixen alguns serveis i activitats per a famílies i infants amb discapacitat auditiva. A banda d’oferir visites guiades a les exposicions per a públic adult (amb el suport de serveis d’accessibilitat com bucles magnètics/FM o intèrpret en llengua de signes), promouen la participació de famílies amb infants amb discapacitat auditiva en els Tallers Familiars del MACBA, que es fan els caps de setmana i que són dissenyats i conduïts per artistes. En alguns d’aquests tallers, amb demanda prèvia, es pot sol·licitar intèrpret en llengua de signes, a més de comptar amb els bucles magnètics si es desitja i amb adaptació dels continguts i de la dinàmica del taller en cas necessari.

Us fem extensives les dates i activitats del mes d’octubre/desembre:

TALLER MACBA EN FAMÍLIA

Dur com la pressa. Per a nens i nenes de 2 a 5 anys. Dissabtes, del 6 d’octubre al 22 de desembre, a les 11h.

Necessari reservar prèviament. 2€ per participant (tant adults com infants). En cas necessari, disposem de bucles magnètics individuals i es pot adaptar la dinàmica del taller o posar educadors de suport. Es pot sol·licitar interpretació en llengua de signes en qualsevol de les sessions, sense cost afegit.

VISITES COMENTADES A LES EXPOSICIONS (ADULTS) AMB ILS:

Diumenge 21/10, 12h: Col·lecció MACBA (nova Col·lecció)
Diumenge 18/11, 12h: RAQS Media Collective – In the Open or in Stealth
Diumenge 16/12, 12h: Jaume Plensa

Gratuïtes i sense necessitat de reserva prèvia. Possibilitat de demanar visites en grup en altres dies i hores.

Info i reserves: educacio@macba.cat

Accesibilitat MACBA LS 4t trimestre2018

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>