Vincles i límits que ajuden al desenvolupament dels infants

Hem organitzat una activitat oberta a tot el col·lectiu de mestres i professors. Una vegada estigui oberta l’activitat us podeu apuntar mitjançant l’enllaç. També està oberta a famílies que vulguin assistir.
https://aplicacions.ensenyament.gencat.cat/pls/soloas/inscripcionsnp?codi=A00090050A&curs=2018-2019

18/6/2019 – 18/6/2019 (2 hores) de 15:30h a 17:30h

CREDA Maresme / Vallès Or. (Granollers)  

Av. del Parc,… Llegeix més»

L’UNIVERS EMOCIONAL DELS NOSTRES FILLS/FILLES

El proper dijous 23 de maig a les 19 h, la Fundació Hospital de Mataró organitza la taula rodona “L’univers emocional dels nostres fills/es”, a càrrec Sra. Andreína Perozo, psicòloga general sanitària, especialista en infància i adolescència a la Fundació Hospital, i la Sra. Laura Garcia, professora de l’escola Antonio Machado de Mataró, que… Llegeix més»

INFORMACIÓN DESDE FESOCA

Desde la Federació de Persones Sordas de Catalunya (FESOCA) os enviamos una información que nos han enviado desde en Consell Nacional de la Joventut de Catalunya (CNJC) y que hace referencia a la organización de una actividad: ÀGORA JOVEN 2019, prevista para el próximo sábado 18 de mayo… Llegeix més»

Publicació del llibre “La màgia dels indicadors en educació”

Ens fa molta il·lusió compartir amb vosaltres la publicació del llibre “La màgia dels indicadors en educació” que hem escrit les inspectores Elvira Borrell i Xavier Chavarria.
Podeu trobar més informació a: http://tienda.horsori.net/cuadernos-de-educacion/434-ce-86-la-magia-dels-indicadors-en-educacio-9788494909894.html (a la pestanya “descarregar” hi ha una mostra de 19 pàgines del que… Llegeix més»

III Jornada d’Innovació Pedagògica

El proper 25 de maig Baula organitza la III Jornada d’Innovació Pedagògica. L’acte, dirigit al professorat de totes les etapes educatives, tindrà lloc en un espai espectacular: el Paranimf de la Universitat de Barcelona. Serà una magnífica ocasió per poder conèixer de primera mà les darreres tendències educatives.
Baula, fidel… Llegeix més»

TEACHING DEAF LEARNERS

Us informem d’una Conferència Internacional sobre Teaching Deaf Learners, organitzat per la Kentalis i el NTID. És una conferència que engloba a l’àmplia diversitat comunicativa, lingüística i protètica dels alumnes sords, des d’una visió educativa i d’aprenentatges. Els alumnes sords són alumnes amb dret a… Llegeix més»

BILINSIG Asociación Española para el Estudio y la Implementación Educativa del Bilingüismo Lengua de Signos/Lengua Oral

En el siguiente enlace podéis acceder a nuestra nueva newsletter:
www.bilinsig.org/newsletter/
Volumen 5. Nº 17. 2018
Secciones
1. Desde la dirección
2. Entrevista a Montserrat Pérez, directora del Centro Educativo Ponce de León (Madrid)
3. Resumen del Protocolo para la atención del alumnado con discapacidad auditiva, elaborado por la Xunta… Llegeix més»