7è Seminari d’Educació Inclusiva. L’escola com a generadora de benestar emocional

Ens plau convidar-vos al 7è Seminari d’Educació Inclusiva. L’escola com a generadora de benestar emocional. Trobada de bones experiències,  que es portarà a terme el 22 d’octubre de 2021, de 9 a 14 h. a l’Auditori del CosmoCaixa (Carrer d’Isaac Newton, 26, Barcelona) de manera Presencial i en Streaming.
Es tracta d’un… Llegeix més»

Congreso AMADIS 2021

El congreso está dirigido a profesionales del sector que se dedican a la subtitulación y/o audiodescripción, a estudiantes de grado y post-grado y en general a todos aquellos profesionales e investigadores que trabajan en la accesibilidad a los medios audiovisuales para personas con discapacidad sensorial. El objetivo del congreso es dar a conocer a todos los interesados los trabajos de investigación, desarrollo e innovación que se están desarrollando desde una perspectiva multidisciplinar.… Llegeix més»

Els beneficis del diagnòstic genètic

En la xerrada, moderada pel Dr. Francesc Palau, cap del servei de medicina genètica i molecular de l’hospital Sant Joan de Déu, la Dra. Mar Borregan, facultativa assessora genètica, va parlar dels aspectes genètics i hereditaris de la sordesa així com l’assessorament i suport de Sant Joan als pacients i les famílies. Per la seva banda, la dra. Loreto Martorell i la dra. Judith Armstrong, facultatives genetistes de laboratori, van tractar aspectes diversos i complementaris de les proves genètiques i del diagnòstic genètic.… Llegeix més»