Experiències vitals

«La UOC pot convertir-se en la primera universitat a aconseguir l’accessibilitat completa a Espanya i Catalunya»
Khadija Ftah: «El que més es demanda en periodisme són professionals que dominin l’anàlisi de dades»

20 de maig de 2021

Graduada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), actualment Llegeix més»

CHITEL 2021 – I Congreso Hispanohablante sobre el Trastorno Específico del Lenguaje

El I Congreso Hispanohablante sobre del Trastorno Específico del Lenguaje (I CHITEL 2021) es un workshop organizado por el Grupo de investigación en Cognición y Lenguaje (GRECIL) con la colaboración de la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) y la Universitat de Barcelona (UB).
Este congreso quiere ser un punto de encuentro de… Llegeix més»

INFORMACIÓ DES DE FESOCA

INFORMACIÓN DESDE FESOCA
Desde la Vocalía de Política Lingüística de la LSC y el Servicio de Formación de la LSC de la Federació  de Persones Sordes de Catalunya (FESOCA) os hacemos llegar el PROGRAMA del VIII SEMINARI DE LA LSC que se va a celebrar bajo el lema “10 +1 ANIVERSARIO… Llegeix més»

Humanizar la educación

Ciclo Lecciones de la pandemia
Webinar con César Bona
Humanizar la educación
Repensar el sistema a partir de las lecciones aprendidas
20 de maig de 2021 18h
Ponente: César Bona, finalista del “Nóbel de la Educación”, maestro y escritor.
En busca de una educación más humana
Nominado como uno de los 50… Llegeix més»

Formació d’estiu

Us presentem un programa multidisciplinar de formació permanent de mestres i professor reconeguda pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.
Actualment la nostra oferta està formada per activitats online sincròniques a través de google meet. tot i ser en format telemàtic prioritzem  l’atenció individualitzada creant dinàmiques de treball… Llegeix més»

MEX Mataró Educa en Xarxa

Com ja sabeu, des de la línia 2 del MEX, estem organitzant una jornada per reflexionar i compartir experiències de codocència.

La MEX (Mataró Educa en Xarxa), és la xarxa socioeducativa de Mataró que connecta als diferents agents educatius de la ciutat amb la finalitat de generar un coneixement compartit entre centres i professionals, prioritzant els aspectes que tenen més incidència a les aules, però també buscant una visió compartida de l’educació a Mataró. Visita el nostre web www.mex-mataro.cat i participa en qualsevol de les quatre línies prioritàries de la MEX!… Llegeix més»