Joc Biopolis Junior

FORMULARI de sol·licitud, màxim 2 setmanes.

L’objectiu és aprendre via el joc sobre les Intel·ligències Múltiples i les Competències Educatives. És una potent i versàtil metodologia que pot ser usada tant en l’àmbit educatiu per docents i alumnes com amb amics i en família.

Biopolis és una potent eina formada per la síntesi dels millors jocs de taula del segle XX (Trivial, Monopoly, Pictionary, parxís) i 300 targetes basades en la feina dels millors experts en desenvolupament personal i organitzacional dels últims 30 anys (Covey, Goleman, Frankl, Seligman, etc.).

Aquest joc està donant resultats molt potents i desenvolupa aspectes com les intel·ligències múltiples, el lideratge, l’educació emocional, la comunicació, el coaching, l’autoconeixement, el treball en equip, la creativitat, l’emprenedoria, l’educació financera, els valors i l’aprenentatge efectiu.

Ha estat utilitzat en institucions educatives com la UB, la UAB, Esade, la Universitat Rovira i Virgili, instituts i altres entitats arreu del món.

Podeu trobar més infomació en el següent enllaç.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>