Mediateca: “La famila en digital”

familiaendigitalLlibre disponible a la mediateca del CRP Vallès Oriental III.

La família en digital. Autor: Jordi Jubany

En Josep Garcia acaba d’actualitzar el seu perfil professional a la xarxa mentre l’Ester, la seva dona, interromp un moment la lectura amb la tauleta per enviar un missatge de mòbil a l’àvia i recordar-li que aquell vespre l’esperen a sopar. Els seus fills, la petita Lluna i l’adolescent Oriol, coincideixen, cosa estranya!, a deixar les videoconsoles per veure la sèrie que han descarregat a l’ordinador.

Els Garcia podrien ser la nostra pròpia família. Una família que incorpora recursos, eines i aplicacions de la cultura digital i que aprèn a compartir d’una altra manera experiències, coneixements i emocions. Jordi Jubany, amb un text amè i enginyós, ens orienta perquè ens acostem plegats a aquest món digital amb més seguretat i menys neguits.

Jordi Jubany i Vila és mestre, antropòleg i assessor digital. Treballa d’assessor tècnic docent al Departament d’Ensenyament de la Generalitat i col·labora amb la Universitat Oberta de Catalunya, la Fundació Jaume Bofill, l’Associació de Mestres Rosa Sensat i el centre UNESCO de Catalunya. També escriu sobre educació i cultura digital a diversos mitjans de comunicació.

Recull de premsa

Entrevista al programa 7 dies  d’El 9 TV i Xarxa de Comunicació Local – 5/2/2016
Entrevista a El 9 Nou – 15 /2/ 2016
Entrevista a La Mañana – 15 /2/2016
Entrevista a El diari de l’educació – 17/2/2016
Entrevista al programa Què vols ser? de SER Barcelona – 11/3/2016
Entrevista a El Periódico – 22/3/2016
Notícia al programa Més content que un gínjol – 2/4/2016
Ressenya al bloc CCCBLAB – 12/4/2016
Reportatge a Ara Criatures – 16/4/2016
Recomanació a Notes de lectura de Toni Portell – 23/4/2016
Recomanació a Innovatrams – 24/4/2016

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>