Nivell avançat

AUXILI!

Sos call icon phone sos call help Royalty Free Vector Image

CONTEXTUALITZACIÓ
A vegades hi ha persones que, per diferents motius, arriba un dia que no són capaces d’orientar-se correctament i se senten perdudes. 

Potser estan enmig de la seva pròpia ciutat i de cop i volta no reconeixen els carrers o botigues que els envolten, potser han sortit a passejar pel bosc o la muntanya i s’han desorientat. 

En moments com aquests és important facilitar que puguin contactar amb els serveis d’emergències i facilitar-los la seva posició per dir-los on estan i que els puguin anar a buscar.

PAUTES
Per a la realització d’aquest repte cal accedir a https://appinventor.mit.edu/ (si tenim usuari) o a http://code.appinventor.mit.edu/ (usuari convidat). Si entrem com a convidats, tindrem un codi per poder treballar en el projecte en un altre moment, però recordeu baixar-los.

Abans de començar cal que li doneu un nom al vostre projecte, amb el títol i el vostre nom; per exemple: ubicacio-alfons-codina.

DESCRIPCIÓ
El vostre repte consisteix a dissenyar un programa que mostri en pantalla la ubicació en forma de coordenades i un botó d’emergències que truqui al “112” o a qualsevol altre telèfon de contacte que s’hagi predefinit.
PISTES
  1. El sensor d’ubicació serà l’encarregat de fer el retorn de la posició del telèfon.
  2. Cal jugar amb l’interval de temps per anar actualitzant la posició de l’usuari.
  3. A l’apartat “social” és on trobareu la funció “Phonecall” per fer la trucada.
EN ACABAR…
Heu de descarregar el vostre projecte i enviar l’arxiu al vostre mestre.