Seminari CLIC: Novetats!

El proper 29 d’octubre iniciem la primera sessió del Seminari CLIC. Un seminari nascut amb l’objectiu general de facilitar la tasca de les persones coordinadores LIC dels centres de primària i secundària, i els objectius específics següents:

– Promoure l’intercanvi entre centres sobre temes de llengües, interculturalitat i cohesió social,

– Facilitar recursos i materials útils per desenvolupar les funcions CLIC als centres,

– Afavorir la creació d’una xarxa de treball per compartir eines, coneixements i bones pràctiques entre els/les CLIC dels centres de la nostra zona d’actuació (Castellar, St. Llorenç, Sentmenat, Palau i Polinyà).

La novetat d’aquest curs és que les instruccions d’inici de curs han determinat que els centres de secundària han de nomenar un/a CLIC. Com sabeu, fins ara només hi estaven obligats els centres que disposaven d’aula d’acollida. Tot i així, no cal dir que en la resta de casos és molt recomanable que els centres designin un/a CLIC i que li facilitin, tant com sigui possible, l’assistència al Seminari CLIC i espai al claustre per fer traspàs dels continguts del seminari. A més, des del curs 2019-20, aquesta formació està vinculada a l’acreditació del perfil professional d’immersió; i enguany serà completament telemàtica, la qual cosa facilitarà l’assistència de participants dels cinc municipis.

Enguany seran 7 sessions telemàtiques, sempre en dijous, fora de l’horari lectiu: de 17.30 a 19.30 h, i s’hi tractaran els continguts següents:

S1: 29 octubre. Les funcions del CLIC. Pla de treball i transferència. (Només per a CLIC novells)

S2: 10 desembre. Les funcions del CLIC durant la COVID19

S3: 28 gener. Pràctiques restauratives I

S4: 25 febrer. Pràctiques restauratives II

S5: 18 març. La mirada inclusiva a la comunitat educativa

S6: 29 abril. La coeducació

S7: 20 maig. Compartim experiències


Per a més informació o inscripcions fora de termini: landres@xtec.cat 

Encara hi ha places! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>