CANTEM VIII Edició

CANTEM VIII Edició,  6 d’Abril 2017
Poques activitats ofereixen tantes possibilitats educatives com la música i, en concret, el cant coral: des de l’aprenentatge d’aspectes estrictament musicals, com el ritme,l’oïda, l’educació de la veu… fins a l’aprenentatge d’actituds necessàries per a la convivència, com aprendre a escoltar, a treballar en grup, a respectar l’altre… Esteu a punt d’escoltar el resum de la cantata, i què és una cantata? Doncs una cantata és un conte on la narració i la música van agafades de la mà per fer-nos gaudir d’una història plena d’emocions.
Si us deixeu portar per les veus dels 350 nois i noies que participen en la VIII Trobada del CANTEM, podreu gaudir de la cantata El nen Trapella del compositor Dani Coma. Podrem vivenciar la història d’un nen molt trapella amb cara d’angelet que sovint fa enrabiar a pares, mestres… Si escolteu les veus dels cantants segur que podreu apreciar tot el que s’amaga al darrera: la preparació de l’activitat, els dies d’assaig, la il·lusió, els nervis d’abans de l’actuació… Ara, el somni de tots els que formem part d’aquest projecte, és compartir amb tots vosaltres aquesta experiència.

Les escoles participants han estat: Castellar del Vallès, Bonavista, Emili Carles Tolrà, Joan Blanquer, Mestre Pla, Sant Esteve, Sol i lluna, FEDAC Castellar, Can Periquet  i Can Sorts.

Grup de Treball de Música del Pla de Formació de Zona del Centre de Recursos Pedagògics del Vallès Occidental VIII

Narració i interpretació
Cia. El Confit

Músics
Pere Sabaté (piano)
Jordi Herreros (bateria)

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>