Seminari TAC Curs 2017-2018

L’objectiu del seminari és  potenciar el treball en xarxa i facilitar espais de coordinació i documentació sobre temes específics. En aquest espai compartirem recursos sobre els temes tractats i en l’espai drive l’organització de les sessions del seminari.
Tots els seminaris TAC compartim un espai de comunicació i intercanvi de la Xarxa Docent del professorat de la XTEC, el grup “Seminaris TAC”. Si sou usuaris del Twitter podeu seguir totes les aportacions dels seminaris utilitzant l’etiqueta #seminarisTAC.

  • mSchools Toolbox és una col·lecció en línia de continguts educatius per a dispositius mòbils orientada per a escoles, mestres, pares i estudiants. El contingut està validat i valorat per professors i experts en educació i sovint va acompanyat d’experiències d’aula per a facilitar la seva aplicació educativa.

Temes a desenvolupar el Curs 2017-2018

Sessió/Mòdul 1: Realitat Augmentada i Virtual en educació
Sessió/Mòdul 2: Taller de contes
Sessió/Mòdul 3: Robòtica a l’aula
Sessió/Mòdul 4: Aplicacions didàctiques dels Sistemes d’Informació Geogràfica: Geolocalització gamificada
Sessió/Mòdul 5: Pla de comunicació de centre: projecte Infonodes

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>