Comissió Escoles Verdes Montcada: Projecte Let’s clean Up Europe

Les escoles verdes de Montcada que participen en la Comissió de seguiment de les Escoles Verdes (EBM Camí del Bosc, EBM Mitja Costa, EBM Can Casamada, Col.legi Ginesta, Escola El Turó, Escola Font Freda, FEDAC Montcada i INS La Ferreria) han acordat fer un projecte en xarxa, el Clean Up Europe: accions de neteja de l’entorn. Aquest projecte es farà amb la col.laboració de l’entitat Som rius.

El Clean Up Europe, és una acció comuna a tot Europa per conscienciar sobre la quantitat de residus que llencem de forma incontrolada a la natura i promoure accions de sensibilització a través de la recollida d’aquests residus abocats il·legalment als boscos, platges, marges de rius, etc.

Dins del marc d’aquest projecte, s’acordat fer accions durant dos dies i convidar a participar-hi a la resta de centres de la localitat.

Es proposa com a possibles dates el divendres 8 de maig en els centres de secundària i el dissabte 9 de maig llars d’infants i centres de primària. El FEDAC Montcada serà l’encarregat de fer el contacte amb Som Rius per a poder començar a dinamitzar la jornada.

Us convidem a fer un cop d’ull en aquest enllaç… allà hi trobareu informació de la campanya, materials i altres recursos per treballar a l’aula.

Let’s Clean Up Europe

Animeu-vos a participar-hi! Poseu-vos en contacte amb el CRP. Us anirem informant!