Dia Internacional de les llengües

El 21 de febrer es commemora arreu el Dia Internacional de la Llengua Materna, promogut per la UNESCO.

Aquest any a Montcada i Reixac per celebrar aquesta efemèride es va organitzar a la Biblioteca Elisenda de Montcada un acte amb l’objectiu de donar a conèixer i dignificar la diversitat lingüística i cultural del municipi i promoure el joc en català.

 

L’esdeveniment ha estat organitzat conjuntament , dins del Pla Educatiu d’Entorn, per diferents entitats i col·laboradors com són: Cooperació i Solidaritat, Integració i Polítiques d’Inclusió, la Biblioteca Elisenda , el Servei Local de Català, alumnes dels Servei Local de Català, la Casa Amaziga de Catalunya, grup de dones de la Ribera.

El lema de la festa ha estat el joc com un referent comú de totes les cultures.

L’acte va incloure un conta-contes en català a càrrec de dos representants de la Casa Amaziga de Catalunya, tabes, una xarranca, cal·ligrafia multilingüe per escriure els noms propis en diferents idiomes, un espai denominat ‘transformaparaules’, joc d’habilitat amb cordes i un taller d’elaboració de camells amb fulles de palmera. També es va instal·lar una exposició sobre onze jocs universals traduïts a diferents llengües.

L’acte va ser un èxit de participació amb l’assistència d’un centenar de persones que va concloure amb un petit berenar.

Aquest

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>