Conferència Francesco Tonucci.

Benvolguts companys i companyes,

Malauradament aquest inici de curs no podrem trobar-nos com cada any i abraçar-nos com ho fèiem altres anys. Esperem que les vacances hagin estat profitoses i que hagueu pogut carregar piles per entomar aquest curs que comencem.

La trobada d’inici de curs d’enguany serà demà dia 3 de setembre a les 9:30h i en format virtual.

Com ja vam informar-vos, la conferència inaugural del curs serà impartida del Sr. Francesco Tonucci, pedagog expert i investigador del Centre Nacional de Recerca d’Itàlia. Aquesta conferència s’emmarca en un nou cicle de conferències que sota el títol L’educació en temps d’incertesa pretén generar, amb la col·laboració de persones expertes i de reconegut prestigi en el món educatiu, un debat pedagògic profund que permeti orientar l’acció educativa en el context actual i, alhora, avançar en qualitat i equitat al conjunt del sistema educatiu català.

 

L’acte s’organitzarà de la següent manera:

PRIMERA PART: enllaç: https://www.youtube.com/watch?v=BKxbVjuY1Us

9.30 – 9.40 Benvinguda i presentació del cicle de conferències “L’educació en temps d’incertesa” a càrrec de la Sra. Mar Camacho, directora general d’Innovació, Recerca i Cultura Digital.

9.40 – 10.40 Conferència a càrrec del Sr. Francesco Tonucci

10.40 -11.00 Cloenda a càrrec de l’Hble. Sr. Josep Bargalló, conseller d’Educació.

11.00 – 11.15 Descans

SEGONA PART: enllaç: https://stream.meet.google.com/stream/48f3694e-e92b-4885-9a1e-82bc8fc88555

11.15 – 12 Benvinguda del curs a càrrec del director dels Serveis Territorials, Sr Jesús Viñas i presentació del nou director del CRP, el Sr. Josep Ramon que ens parlarà breument de les línies prioritàries del pla de formació d’enguany.

 

Agrairem que feu extensiva la invitació a l’acte a la resta de claustre i companys del vostre centre i esperem que gaudiu de la trobada, que, ben segur serà molt interessant.

Aprofitem per posar-nos a la vostra disposició i desitjar-vos molt bon curs.

Una abraçada

Equip CRP