Proves d’avaluació de 4t d’ESO curs 2017-18

El proper 6 i 7 de febrer es realitzaran a tots els centres de secundària de Catalunya les provés d’avaluació del curs 2017-218. Aquí trobareu un molt breu resum amb la informació clau i una sèrie d’enllaços que esperem que us sigui d’utilitat per organitzar les proves al vostre centre.

Dates i moments clau

El centre rebrà les proves uns dies abans

Abans del 3 de febrer el centre rebrà un paquet amb les proves i tota la documentació necessària. Cal que custodieu amb cura aquest material fins el dia de la prova i no obriu abans d’hora cap dels sobres. Si el dia 3 no heu rebut tota la documentació, contacteu amb el Serveis educatius (secretaria) 93 7184930 i informeu d’aquesta incidència.

No obriu la documentació fins el dia de la prova

El dia de la prova, almenys 30 minuts abans de començar la prova, l’aplicador/a que atendrà el vostre centre i la direcció obrireu junts els paquets, cal que comproveu que teniu tota la documentació necessària per a realitzar les proves que s’han de fer aquest mateix dia.

Horari i dates de les proves

 • 6 de febrer:
  • 9h a 10h llengua castellana
  • 10h a 11h matemàtiques
  • 11 a 11.30h Descans
 • 7 de febrer
  • 9h a 10.15h Cientificotècnològica
  • 10.15 a 11.30h Llengua estrangera

Al finalitzar les proves ordeneu-les segons el codi cec que identifica cada una de les proves, deseu-les al sobre corresponent, ompliu i signeu l’acta.

Lliurament de tota la documentació

El dia 7 de febrer, després d’acabar totes les proves, heu de portar personalment tota la documentació: els sobres, l’acta, el llistat dels alumnes i les etiquetes sobrants al CRP que us pertoqui.

Documentació per a la gestió i organització de les proves

Si ets el director o directora d’un centre o faràs d’aplicador/a et recomanem que consultis amb detall la següent documentació:

Presentació en diapositives amb la informació més important relacionada amb l’organització i gestió de les proves del curs 2017-2018

Guia d’aplicació per a les proves de 4t d’ESO del Curs 2017-2018

Novetats 2017-18 en les proves de competències lingüístiques

Les proves de competències lingüístiques en català i en castellà, aquest any tenen algunes novetats, us recomanem que consulteu:

1. Informació sobre les noves característiques de les proves de català i castellà

2. Model de prova en llengua catalana, amb els canvis i novetats d’aquesta edició

3. Model de prova en llengua castellana, amb els canvis i novetats d’aquesta edició

4. Criteris de correcció i proves corregides, seguint els canvis i novetats de l’edició 2017-18

Exemples de proves d’edicions anteriors

Trobareu aquí el repositori complert amb totes les proves, correccions i criteris de correcció de les proves d’avaluació del curs 2016-17