Maleta d’Àlbums Il·lustrats

 

L’àlbum il·lustrat és un tipus de publicació literària adreçada als infants i joves que es caracteritza per una interacció de les imatges i el text amb una finalitat narrativa.
En aquest tipus de llibre, el text i les il·lustracions conformen un tot. Aquesta duplicitat de codis i el valor estètic i artístic del seu format incrementen la motivació del nen: la tipografia emfatitza el to i l’atmòsfera del llibre; la presentació de les imatges i el seu color, la manera d’ordenar els elements i les seves relacions recolzen el ritme que se li vol donar a la narració.
Tot això fa que aquests tipus de llibres siguin una eina educativa excel·lent per al desenvolupament lector i emocional dels lectors novells.

La maleta conté 13 àlbums il·lustrats, classificats per cicles i inclou una guia extensa de treball i fitxes de cada àlbum.

 

Cyrano Ensueños Rosa caramel L’arbre vermell Hilos de colores El monstre de colors L’estrella de la Laura

De què fa gust la lluna? Oh! Que bonic és Panamà! Qui em dóna un cop de mà? Un món de mares fantàstiques Petit ós i els sis ratolins blancs Les princeses també es tiren pets Guia, dels àlbums il·lustrats