1r Aplec d’Experiències Participatives 2015-2016

1r Aplec d’Experiències Participatives és la cloenda del projecte de Servei Comunitari

La plaça de Joan Abat es va omplir el diumenge, 22 de maig, al matí amb la celebració del 1r Aplec d’Experiències Participatives. Es tracta d’una activitat organitzada pels alumnes de tercer d’ESO de l’Institut Can Mas en el marc d’un projecte educatiu que han desenvolupat en els darrers mesos.

A la plaça s’hi van aplegar les diferents entitats que han col·laborat en aquest projecte amb els joves. A més, s’hi van celebrar diverses actuacions teatrals i de dansa. Malgrat els núvols que enterbolien el dia i quatre gotes que van caure pels volts del migdia, es va poder gaudir de les diferents actuacions i d’aquesta trobada, que neix amb la intenció de repetir-se l’any vinent.

El 1r Aplec d’Experiències Participatives és la cloenda del projecte de servei comunitari que han realitzat el centre d’ensenyament i els seus alumnes de 3r d’ESO en els darrers mesos.

Els joves s’han posat en contacte amb diverses entitats ripolletenques per conèixer la seva tasca solidària i comprovar de primera mà la importància del voluntariat davant d’una causa solidària.

La plaça de Joan Abat s'omple de gom a gom amb el 1r Aplec d'Experiències Participatives -Imatge 2- La plaça de Joan Abat s'omple de gom a gom amb el 1r Aplec d'Experiències Participatives -Imatge 4- La plaça de Joan Abat s'omple de gom a gom amb el 1r Aplec d'Experiències Participatives -Imatge 5-

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>