Nova edició de l’iTworldEdu

1alogo-itworld-edu-webLITworldEdu se celebrarà els propers 7 i 8 de Març de 2016 al Palau de Congressos de Barcelona, Fira de Barcelona, recinte de Montjuïc.

L’ITworldEdu és un dels esdeveniments anuals de referència del sector tecnològic educatiu. Té com a propòsit compartir les novetats tecnològiques, experiències educatives i les aplicacions innovadores de la tecnologia per facilitar que la demanda educativa i l’oferta TIC de productes i serveis de tecnologia educativa tinguin el seu punt de trobada.

Les inscripcions inclouen l’accés durant els dos dies de congrés a totes les sessions, espai d’exhibició, tallers de bones pràctiques, ITworldEdu Junior, així com els coffee-breaks i el dinar del primer dia. En aquesta edició s’ofereix un descompte del 25% per venda anticipada si s’adquireix l’entrada abans de l’1 de Març de 2016. El personal de centres educatius tindrà també un preu especial respecte l’entrada general.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>