Cruma celebra el seu final de curs de forma online el 30 de maig

L’escola de teatre acaba el seu primer curs escolar amb èxit i obre les inscripcions del curs vinent. El taller de teatre Cruma de Tàrrega ha arribat al final del seu primer curs. Un primer any de vida en el que amb circumstàncies extraordinàries, i amb l’ajuda de famílies i alumnes, l’escola ha treballat de forma insòlita per poder continuar transmetent els valors del teatre. Treball que continuaran l’any vinent, ja que aquesta setmana s’han obert les inscripcions pel pròxim curs.

Durant la tarda del dissabte 30 de maig, més de 90 alumnes dividits en 10 grups presentaran el que havia de ser la seva obra final, que s’ha adaptat a versió audiovisual. Es tracta de vídeos breus, d’entre cinc i quinze minuts de duració. A les cinc de la tarda serà el torn dels més petits, amb les peces dels grups Puck i Medea, que comprenen dels cinc als onze anys. A continuació, a un quart de set, assumiran el protagonisme els més grans, amb les presentacions dels grups de Centre Ocupacional Espígol, Centre Ocupacional Taller Alba, Sorne i Godot, tots amb alumnes majors de 12 anys.

La cita tindrà lloc al canal de Youtube de Cruma (@crumataller), començarà a les 17.00 h de la tarda de dissabte i estarà dividit en dos blocs amb una breu pausa de mitja part.