Maleta “El Consell de Savis”

Clica la imatge per omplir el formulari de préstec

Descripció

Aquest curs 2018-19, al CRP del Tarragonès, disposem de laLa maleta didàctica del Consell dels Savis”, cedida pel Museu d’Història de Catalunya, que consisteix en un conjunt de cinc DVD que recullen les vivències de Pere Basté, Elena Egea, Roser Font, Josefina Piquet, Roser Rosés, Isidre Torres i Antoni Verdú. Tots ells van viure la Guerra Civil Espanyola i les seves conseqüències.

Com a testimonis d’una època concreta, a través d’ells podem apropar-nos a la nostra història d’una manera més propera tot coneixent el nostre passat a a partir dels seus protagonistes.

A més a més, el material incorpora una sèrie de propostes didàctiques que poden acostar el passat i el present i així anar teixint fils en la nostra història.

El MHC també ofereix l’activitat El Consell dels Savis. És una activitat d’història oral i viscuda realitzada per un grup de persones voluntàries del museu. Les persones que en formen part comprenen edats que van des dels seixanta-nou fins als noranta-dos anys d’edat, i expliquen directament les seves vivències als alumnes, ja sigui al Museu o al vostre centre educatiu

Disponibilitat

Reservat del 5-02-20 al 20-02-20 – Institut Els Pallaresos

Disponible