Secrets elementals: escape room de la taula periòdica

Descripció

Secrets elementals: escape room de la taula periòdica és   elaborada per un equip interdisciplinari del CESIRE. Es va elaborar l’any 2019 amb motiu de l’Any Internacional de la Taula Periòdica dels Elements Químics. Consisteix en un conjunt de petits reptes encadenats, estructurats a mode d’escape room, que cal superar per arribar al repte final. Neix amb el propòsit de promoure la implicació i la motivació de l’alumnat, connectant emocions i aprenentatges a l’entorn dels elements químics: el seu origen, la construcció del coneixement científic, les seves relacions amb la tecnologia i la societat i i els valors de desenvolupament sostenible.

L’activitat està formada per un conjunt de capses i de cartells a través dels quals es resolen els reptes, que no es poden deixar sense resoldre per passar al següent.

Secrets elementals ha estat dissenyada, implementada i pilotada per un equip interdisciplinar de professionals del CESIRE sota la coordinació de Fina Guitart, professora de secundària de Física i Química.

L’escape room ha estat adaptada en format digital a l’entorn Moodle per tal d’oferir l’opció d’usar-la a l’aula malgrat no disposar del kit .


Disponibilitat Secrets elementals: escape room de la taula periòdica(Reg. )

No disponible del 15 de setembre a l’1 d’octubre de 2021_ INS Màrius Torres

No disponible del 12 de gener de 2022 al 26 de gener de 2022 (INS La Mitjana)

Reservat del 8 de novembre al 3 de desembre de 2021 (INS Ronda)