Descobrim el Segrià

El Grup de Treball Descobrim el Segrià

El projecte Descobrim el Segrià
El projecte Descobrim el Segrià és una col·laboració entre el Centre d’Estudis Comarcals del Segrià, el Servei Educatiu del Segrià i l’Institut d’Estudis Ilerdencs. Des de les tres entitats ofertem el curs per a docents Descobrim el Segrià  i dinamitzem el Grup de Treball Descobrim el Segrià que acull mestres i professors dels diferents nivells educatius.

L’objectiu principal és donar a conèixer i posar en valor les potencialitats de la nostra comarca des d’una perspectiva històrica, social, cultural, patrimonial i natural. El projecte neix amb una clara vocació extrapolable a altres territoris i de ser altaveu de projectes i/o iniciatives de qualitat que siguin considerades experiències d’èxit en aquest sentit.

La web Descobrim el Segrià
En aquesta web trobareu propostes de rutes per visitar amb la vostra escola, institut o entitat. A més a més, trobareu informació relacionada amb les competències bàsiques que es poden treballar a cada element patrimonial de cada ruta. Cada ruta o element patrimonial compta amb informació d’utilitat com un contacte, l’adreça, els horaris de visita, etc., i unes recomanacions pedagògiques.

Els objectius principals que perseguim són:

  • Suggerir i difondre rutes o sortides a partir de criteris temàtics, espacial i/o cronològics a totes les persones interessades en conèixer el Segrià.
  • Elaborar un catàleg de serveis, recursos, elements patrimonials i històrics i tot allò que en cada municipi tingui relació amb la cultura.

La web va dirigida a docents, dinamitzadors culturals, ajuntaments, operadors turístics i el públic en general que té interès per conèixer la comarca i tota la seva riquesa.