100tífiques

“100tífiques” és una iniciativa de la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació (FCRI) i el Barcelona Institute for Science and Technology (BIST), amb la col·laboració del Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya.

En motiu de la nena i la dona a ciència, ahir 11 de febrer vam celebrar les xerrades sobre ciència 100tífiques. Es van dur a terme unes 150 xerrades per part de més de 180 investigadores del món de l’empresa i de centres de recerca i universitats (“100tífiques”) en 100 escoles de Catalunya.

L’objectiu d’aquestes conferències són:

  • Fomentar l’impuls de vocacions científiques i/o emprenedores entre les nenes.
  • Potenciar la connexió i interacció de científiques i ciutadanes, tot vertebrant accions bidireccionals.
  • Impulsar vincles i dinàmiques col·laboratives entre científiques del sistema públic i del privat; i també amb altes directives d’empresa i prescriptores de les polítiques públiques.

 

 

Pel que fa al districte de Sarrià-Sant Gervasi, es van realitzar tres conferències:

INS Menéndez y Pelayo INS Montserrat Escola Projecte
EL VIATGE DE LA CIÊNCIA a càrrec d’Angela Roca Alonso; bióloga per la Universitat de Barcelona (1996) i amb 10 anys de recerca Research Associate a la School of Medicine en la University of Southern California a Los Angeles, posteriorment treballa en dues companyies biotecnològiques, i actualment participa en el Project Manager per desenvolupar nous ingredients actius cosmètics. HOW TO STUDY THE EVOLUTION OF THE INIVERSE, a càrrec de Giulia Giannini Doctoranda en cosmologia observacional a l’Institut de Física d’Altes Energies ( IFAE) de barcelona i licenciada en Física per a la Universistat de Bolonya RECICLEM PLÀSTIC, PAPER I VIDRE: PODEM RECICLAR L’AIGUA, a càrrec de Belén Galofré, llicenciada en Farmàcia per la Universitat de Barcelona. Responsable de l’àrea de Microbiologia del laboratori d’Aigües de Barcelona. Experta en el control microbiològic de l’aigua,

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>