Ruta contra l’oblit

 

 

Ens fem ressò del projecte Contra l’odi fem art d’aprenentatge i servei que han dut a terme l’alumnat de IE Costa i Llobera i l’INS Montserrat dins del marc curricular de l’Aprenetatge i Servei Comunitari ( ApSC).

El projecte ha estat desenvolupat per la Fundació Guné i l’Associació Dëkkandoo,  entintats enfocades a promoure un jovent crític i conscient de la injustícia racial des de la perspectiva de gènere i drets humans, i culmina el proper 15 de juny amb una marxa silenciosa que sortirà a les 15’30 de la Plaça de Sarrià i que continuarà en diversos actes ( consulteu cartell adjunt).

 

 

 

 

Al llarg del curs els estudiants de 4t de l’ESO  de IE Costa i Llobera i l’INS Montserrat han desmuntat mites, analitzat com s’alimenta l’odi i com identificar les fake news. S’ha diferenciat entre drets i privilegis i s’ha entès la llei d’Estrangeria i els seus mecanismes d’aplicació, fent especial atenció als CIE. Aquests continguts s’han reforçat amb el suport de músics i artistes plàstiques originàries de l’Àfrica així com activistes com Kaire Ba Dejuan o Cheikh Drame.

A sota, us fem extensible més informació i el tríptic de l’activitat del dia 15.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>