Mostra de Recerca Jove

La Mostra de recerca Jove de Sarrià-Sant Gervasi és un certamen anual al qual concorren els treballs de recerca de 2n de batxillerat realitzats per l’alumnat dels centres educatius del districte.

Consulteu bases i dates del curs actual a Actualitat Dinamització

El seu objectiu és fer un reconeixement al treball d’investigació, constituir una plataforma d’intercanvi d’experiències, distingir les millors recerques i donar a conèixer a la comunitat educativa i la societat en general, la recerca  de qualitat que es fa als centres educatius del Districte de Sarrià-Sant Gervasi.

El jurat del districte està format per persones que representen diferents àmbits de la comunitat educativa:  professorat de la zona, serveis educatius, món universitari,  Districte i Consorci d’Educació de Barcelona.

Reconeixements: El jurat del Districte seleccionarà tres treballs finalistes que es presentaran  a la Mostra de Recerca Jove de Barcelona.
A la Mostra de Barcelona hi  participaran els treballs de recerca seleccionats dels altres districtes de la ciutat. Està organitzada pel Consorci d’Educació i l’Institut d’Educació de l’Ajuntament de Barcelona, conjuntament amb els Serveis Educatius (CRP) i districtes de la ciutat.