Una nova llars d’infants al districte: el Fil

Al nostre districte tenim una nova llar d’infants municipal anomenada "El Fil". Està situada als jardins de Màlaga, entre els carrer de Numància i Nicaragua. Té 81 places.

Aquesta llar d’infants ha cobert un buit molt important en aquesta zona ja que fins ara no hi havia oferta pública.  S’ha construït amb criteris de sostenibilitat i d’estalvi. Per fer front a les necessitats dels infants disposa d’espais segurs, diàfans, accessibles i amplis per relacionar-se amb altres aules i transparents per gaudir de la llum natural.

La creació d’aquesta nova escola bressol és un instrument per facilitar que les famílies puguin conciliar la feina amb el temps personal i familiar. També és una eina de qualitat al servei de l’educació dels més petits i del seu desenvolupament personal i d’aprenentatge durant els primers anys de vida. Per aquests motius és important que formi part del cicle educatiu tot i no ser de caràcter obligatori.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>