Full Informatiu. Maig 2020

Centres en línia – Preguntes freqüents

Des del CRP us oferim el nostre suport en tot allò referent a les TAC, als continguts digitals i als portals d’ensenyament-aprenentatge en línia que s’estan potenciant en aquest període de confinament

Accés formulari per plantejar-nos dubtes i al web amb les respostes.


Oferta extraordinària de formació (maig-juny)

Propostes de formació extraordinària oberta del Departament d’Educació, estructurades en les temàtiques següents: competència digital, STEAM, àmbit artístic, benestar emocional, innovació i recerca educativa, i suport a la inclusió.

 


Claustre obert: respostes educatives en situació d’excepcionalitat

Espai de comunicació i aprenentatge per a la comunitat educativa. A les 18.30h, a través de webinars, els centres educatius prenen la paraula i mostren la manera com estan gestionant aquest nou escenari de confinament.
Jo em quedo a casa i canal de Youtube: Centres en línia


Propostes d’activitat física durant el confinament

Al blog del Grup de Treball d’Educació Física de Santa Coloma de Gramenet trobareu una mostra d’espais web amb propostes per a l’activitat física ideals per dur a terme en temps de confinament.


Educació artística. Recursos i idees

RECURSOS EN LÍNIA al web del nostre CRP
Educació artística i musical
Propostes d’educació artística
Museus del món
Artistes contemporani i ciència …


Treballs de recerca 2019-2020

dibuix_recerca

Publiquem els articles dels treballs seleccionats per a la presentació anual, amb el desig que inspirin i orientin futures recerques i estudis.

 


 “Educació i emancipació”Marina Garcés

“Pensar no és una metodologia, pensar és sempre aprendre a pensar des de la frontera entre allò pensat i allò impensat”,  diu la Marina Garcés en una conferència ara fa just un any.En aquests moments de confinament, que ens fan revisar què vol dir educar i què voldríem posar al davant, la seva visió pot ser suggerent per als qui esteu interessats en la relació entre educació i reflexió, interdisciplinarietat i el valor de conversar a l’escola…

Vídeo Educación y emancipación. 27′

Videoconferència “Conèixer Santa Coloma”: georeferenciació de fragments literaris

Mariona Albareda, professora de l’Institut Can Peixauet i membre del seminari de coordinació “Conèixer Santa Coloma”, presentarà LiteGramenet. Es tracta d’un projecte de geolocalització de fragments literaris de 10 escriptors diferents (narrativa, poesia i teatre) situats en espais concrets de Santa Coloma de Gramenet,  Dia: dijous 21 de maig, de 16.30 a 17.30h


Videoconferència. Filosofar i avaluar: Què hi ha en comú?

Els propers dies 22 i 23 de maig tindrà lloc la XXII Conferència de Filosofia 3/18

organtizada pel GrupIREF

La videoconferència inaugural serà a càrrec de Neus Sanmartí
Filosofar i avaluar: Què hi ha en comú?

Enguany la Conferència serà virtual ien obert a través del Canal de YouTube del GrupIREF


Com podem implicar l’alumnat en l’informe del tercer trimestre?

La Xarxa de Competències Bàsiques ha elaborat un document sobre Com podem implicar l’alumnat en l’informe del tercer trimestre?

En aquests moments en què ens podem estar plantejant com elaborem els informes, pot ser una eina de gran utilitat per ajudar a l’alumnat, al professorat i a les famílies.

El document recull un model d’informe i una guia d’ús que ens pot ajudar a orientar-nos a l’hora d’elaborar-los en el nostre centre.