Full Informatiu. Desembre 2020

Inscripció a les activitats de formació del PFZ 2020-2021 (gener-juny)

Ben aviat publicarem la nostra oferta formativa. El període d’inscripció a les activitats del Pla de Formació de Zona de Santa Coloma (gener-juny 2021) serà del 8 al 19 de gener.

Es podran consultar les adjudicacions a partir del 30 de gener de 2020 XTEC: Les meves activitats


La ciència en primera persona, enllaç a les conferències

L’activitat “La ciència en primera persona” que se celebrà el dia 18 de novembre al matí   amb la finalitat del foment de les vocacions científiques i tecnològiques entre l’alumnat.

La situació excepcional viscuda amb motiu de la pandèmia de la COVID- ha fet que la modalitat hagi estat virtual.  Si cliqueu al títol d’aquest notícia, veureu l’accés als vídeos de cada conferència.


Préstec de materials. Maletes pedagògiques  2n trimestre. Curs 2020-2021


Les Maletes pedagògiques
del CRP disponibles en servei de préstec durant segon trimestre, del 18 de gener al 26 de març del curs 2020-2021, sempre i quan se segueixin les indicacions sanitàries vigents.

 Enllaç al formulari de sol·licitud

 


Banc de recursos “La lectura: font de plaer i de coneixement (BDR)”. Butlletí desembre 2020

 

El Banc de recursos La lectura font de plaer i de coneixement (BDR) publica el Butlletí de desembre 2020 amb una selecció de novetats.

Una selecció acurada de recursos relacionats amb la lectura en tot el seu abast. L’elabora un grup de treball en xarxa dels Centres de Recursos Pedagògics de Catalunya.

 


Recomanacions de lectures per Nadal 2020. Grup de Treball biblioteques escolars de Santa Coloma

Des del Grup de Treball de Biblioteques escolars de Santa Coloma de Gramenet (PFZ 2020-2021) han elaborat una guia de recomanacions de lectures per aquest Nadal 2020.A la guia hi ha recomanacions bibliogràfiques de diverses modalitats literàries i per a l’alumnat dels quatre cicles d’Educació Infantil i Primària.

 


Un Nadal especial i més contes

Un conte molt especial escrit i narrat per Júlia Prunés i amb il·lustracions de Bernadette Cuxart. L’adrecen a tots els nens i nenes, famílies i escoles, amb l’objectiu que aquest Nadal continuï sent igual de màgic, a la vegada de sensibilitzar sobre la importància de ser responsables en aquests moments. A la web podeu veure el vídeo i llegir-loamb els nens i nenes.


Cicle de webinars: Nous horitzons llengües estrangeres


El Servei de Llengües Estrangeres i d’Origen del Departament d’Educació organitza un cicle de 10 webinars al voltant de l’ensenyament i l’aprenentatge de totes les llengües per fomentar la competència plurilingüe. Nous horitzons en l’ensenyament i aprenentatge de les llengües

 


Un nou present educatiu. Vídeo de la XXVIII Jornada de reflexió


Al llarg d’aquest darrer curs, el Consell Escolar de Catalunya ha reflexionat sobre el temps educatiu i n’ha extret algunes conclusions que posen de manifest la necessitat per part de tots els sectors de la comunitat educativa de disposar de temps per pensar, temps per reflexionar sobre el que estem fent, per què ho fem i com podem millorar