Full Informatiu. Abril 2020

Eines de comunicació virtual

https://pixabay.com/es/illustrations/banner-encabezado-monitor-la-cabeza-935470/

Us continuació us facilitem algunes eines que us poden servir per a comunicar-vos de manera virtual:
Meet de hangouts
Jitsi meet
Zoom
Skype


Recursos per al professorat i activitats d’autoaprenentatge 

 

En el següent enllaç: trobareu recursos per al professorat i activitats d’autoaprenentatge 

“Pla d’Acció: Centres Educatius en Línia” que aquesta setmana el Departament d’Educació ha posat a disposició del professorat.


Oferta extraordinària de formació i recursos

 

Des del Departament d’Educació per aquests dies de confinament es volen fer propostes de recursos i de formació extraordinària adreçades al professorat i al centre

 


Cinema i materials didàctics

Hem actualitzat els enllaços i guies didàctiques disponibles de les seccionsde l’espai Cinema i educació del web del CRP:
Cinema i valors
Cinema i ètica

Moltes de pel·lícules estan disponibles a Filmin i a Youtube, pel fet de ser pel·lícules força clàssiques.
Us oferim també una selecció de webs amb una bona selecció de cinema i materials educatius


eBiblio Catalunya. Préstec gratuït de continguts digitals

eBiblio Catalunyaés un servei del Sistema de Lectura Pública de Catalunya que fa possible el préstec de continguts digitals a totes les persones usuàries amb carnet de biblioteca pública. Es pot accedir als continguts des de diferents dispositius: tauletes, telèfons, oridnadors, lectors de llibres electrònics.

Vosaltres i l’alumnat  podreu veure i llegir una bona selecció de continguts en línia. Cal que tingueu a mà el carnet de bibloteques per donar-vos d’alta a la plataforma.


Dones polítiques. Coeducació

Si no veu tenir ocasió de veure’l, us recomanem el capítol “Dones polítiques” del programa Quatre Gats,  emès el 19 de març de 2020. Durada 53′

És un document interessant per parlar i pensar sobre coeducació, llibertat, igualtat de drets i el paper de les dones en llocs de responsabilitat tradicionalment ocupats per homes.

 


 

El Consorci d’Administració Pública de Catalunya ofereix una guia ràpida, adreçada a usuaris no experts per poder teletreballar amb seguretat.