FER

Ensenyant a emprendre a les escoles del món rural

Futurs Emprenedors Rurals és un projecte de cooperació multilingüe i emprenedoria a les escoles.

Objectiu de FER : Fomentar les vocacions emprenedores entre l’alumnat de 5è i 6è curs d’Educació Primària en l’àmbit rural.

FER.Cat pretén despertar el talent emprenedor, la creativitat i la curiositat per les oportunitats que genera el món rural als alumnes de primària, per tal de contribuir en un futur a afrontar dos dels reptes del món rural: evitar el despoblament i afavorir la diversificació econòmica. Amb la possibilitat de desenvolupar intercanvis telemàtics amb escoles del territori i d’altres països europeus.

CADA CURS ESCOLAR S’OBRI INSCRIPCIÓ I ASSESSORAMENT PER A INICIAR EL PROJECTE A LES ESCOLES: FER.CAT com a projecte de cooperació bilingüe (català i anglès) està format per 3 blocs, tots disponibles a www.futursemprenedors.cat.

FER.Cat és un projecte de cooperació interterritorial, coordinat pel Consorci Grup d’Acció Local Noguera Segrià Nord i impulsat conjuntament per altres Grups d’Acció Local de Catalunya.
FER.Cat està finançat pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya i pel Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural.
FER.Cat parteix d’un projecte de cooperació interterritorial amb GALs espanyols, durant el període 2007-2013.

Centres escolars que inicien la participació al projecte d’emprenedoriaL’aventura de Fer’a la Ribera d’Ebre:

ZER Ribera d’Ebre Nord- Inici curs 2018-19.

A la comarca tenim altres exemples de centres educatius amb projectes d’emprenedoria amb l’alumnat:

ESCOLA DE RASQUERA